Zus Bart de Graaff ontvangt eerste exemplaar Hotel Flora

De derde editie van Hotel Flora heeft het levenslicht gezien in een enerverende talkshow geleid door Frénk van der Linden en Frenk der Nederlanden. Na afloop kochten de vele aanwezigen het boekje over de helden en hufters van Hillegom. Het boekje is vanaf vandaag te koop in Hillegom bij de Read Shop, Hotel Villa Flora en in Lisse bij boekhandel Grimbergen. Het boekje is ook te bestellen door een mail te sturen naar rienvannunengenootschap@xs4all.nl. De prijs is € 14,95 (ex verzendkosten).

Het eerste exemplaar werd door hoofdredacteur Jos van Heck overhandigd aan Mirjam de Graaff, zus van tv icoon Bart de Graaff die in Hillegom is opgegroeid. Mirjam, in het dagelijkse leven regisseur bij BNN/Vara, is voorzitter van de Bart de Graaff Foundation.

Na afloop ging het gezelschap journalisten bij de oude ingang van Villa Flora op de foto met de Steptoe, de naar Rien van Nunen vernoemde narcis. Op de foto vlnr: André Nelis, Peter Voskuil, hoofdredacteur Jos van Heck, Pieter van Hove, Hans Duivenvoorde, Frenk der Nederlanden, Marca Bultink, Paul de Vlieger, John Schoorl, Frénk van der Linden (bedekt onder de narcissen), Herman Poos, Mark Plekker en Hans Otte.

Op de foto ontbreken Bart Boerop, Peter van Brummelen, Jaap Hofman, Peter van der Klugt, Remco Out, Corine Zijerveld, Taco Zimmerman en beschermvrouw Rieneke van Nunen.

 

Over Rien van Nunen Genootschap

Elk geboortedorp heeft een verhaal en betekenis. Ik mijd Hillegom liever, dan dat ik er terugkeer. Maar op 1 april kijk ik uit naar de jaarlijkse bijeenkomst van het Rien van Nunen Genootschap in Hotel Flora in Hillegom. Die herinneringen en momenten leggen we vast in dit blog, ook als ode aan Rien van Nunen, de beroemdste inwoner van Hillegom. (Herman Poos, mede oprichter van het Rien van Nunen Genootschap)
Dit bericht werd geplaatst in Blogbijdragen en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s