Hotel Flora bij de drukker

De derde editie van Hotel Flora ligt al bij Ecodrukkers en wordt op zondag 31 maart in Villa Flora gepresenteerd. Het tijdschrift is extra dik door de ongebreidelde inzet van alle meewerkende journalisten die in Hillegom zijn opgegroeid. Het genootschap breidt ook nog steeds uit omdat de inktzwarte magie van het dorp groter blijkt te zijn dan we ooit hebben gedacht.

Het eerste exemplaar wordt uitgereikt aan Mirjam de Graaff, zus van de overleden tv-icoon Bart. Zij is voorzitter van de Bart de Graaff Foundation en in het dagelijkse leven regisseur bij BNN Vara. Ze groeide op in Hillegom en zal ongetwijfeld ook worden gepolst lid te worden van het Rien van Nunen Genootschap.

In de derde editie van Hotel Flora staat ook het tragische levensverhaal van Bart de Graaff, evenals vele andere ontroerende en meeslepende verhalen over Helden en Hufters.

 

Over Rien van Nunen Genootschap

Elk geboortedorp heeft een verhaal en betekenis. Ik mijd Hillegom liever, dan dat ik er terugkeer. Maar op 1 april kijk ik uit naar de jaarlijkse bijeenkomst van het Rien van Nunen Genootschap in Hotel Flora in Hillegom. Die herinneringen en momenten leggen we vast in dit blog, ook als ode aan Rien van Nunen, de beroemdste inwoner van Hillegom. (Herman Poos, mede oprichter van het Rien van Nunen Genootschap)
Dit bericht werd geplaatst in Blogbijdragen en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s