Helden en hufters uit Hillegom

Helden en Hufters uit Hillegom wordt het volgende thema van het literair-journalistieke tijdschrift Hotel Flora dat in 2019 wordt uitgebracht door het Rien van Nunen Genootschap.

De doop van de derde uitgave staat gepland voor zondag 31 maart in Villa Flora. In de geest van dit gezelschap belooft het weer een sprankelende talkshow te worden.

De messen zijn alvast geslepen voor de onderwerpen. Trouwe fans kunnen natuurlijk nog suggesties aandragen via rienvannunen@caiway.net

De jaarvergadering is ook benut voor een verrijking van het gezelschap: Taco Zimmerman (1969), zoon van een geliefde Hillegomse huisarts die naar schatting 1000 kinderen het eerste levenslicht liet zien. Taco is eigenaar/ oprichter van Tuvalu Media (producent van o.a. Maestro, Ali B Op Volle Toeren, Brugklas en speelfilms). Uiteraard is er al -onder embargo- gemijmerd over nieuwe multimedia uitgaven over Hillegom….

Foto: Ton Vink (nog nuchter, maar scheef gefotografeerd)

Over Rien van Nunen Genootschap

Elk geboortedorp heeft een verhaal en betekenis. Ik mijd Hillegom liever, dan dat ik er terugkeer. Maar op 1 april kijk ik uit naar de jaarlijkse bijeenkomst van het Rien van Nunen Genootschap in Hotel Flora in Hillegom. Die herinneringen en momenten leggen we vast in dit blog, ook als ode aan Rien van Nunen, de beroemdste inwoner van Hillegom. (Herman Poos, mede oprichter van het Rien van Nunen Genootschap)
Dit bericht werd geplaatst in Blogbijdragen en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Helden en hufters uit Hillegom

  1. Marca Bultink zegt:

    In 2018 zijn ook Corine Zijerveld en Remco Out toegetreden tot het Rien van Nunen Genootschap.
    Dat brengt het totaal op 20 leden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s