Hotel Flora zet Plantage op stelten…

Als correspondent van Hillegom tv is een bezoek gebracht aan boekhandel Plantage in de Hoofdstraat in Hillegom om te kijken hoe de verkoop van Hotel Flora (althans het literair journalistieke tijdschrift!!) verloopt. Ook werd gepeild wat de verwachtingen waren. Een bijzondere onthulling en ook een verrassende klant…

Over Rien van Nunen Genootschap

Elk geboortedorp heeft een verhaal en betekenis. Ik mijd Hillegom liever, dan dat ik er terugkeer. Maar op 1 april kijk ik uit naar de jaarlijkse bijeenkomst van het Rien van Nunen Genootschap in Hotel Flora in Hillegom. Die herinneringen en momenten leggen we vast in dit blog, ook als ode aan Rien van Nunen, de beroemdste inwoner van Hillegom. (Herman Poos, mede oprichter van het Rien van Nunen Genootschap)
Dit bericht werd geplaatst in Blogbijdragen en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

2 reacties op Hotel Flora zet Plantage op stelten…

  1. bert kunne zegt:

    Heb het boekwerkje in een keer uitgelezen. ik ben in het bezit van de uitgave waarin Peter Ruigrok zijn vizie geeft over Hillegom. Eerder een vergunning tot slopen dan een vergunning tot restauratie en herbouw van zijn oude bollenschuur. De reactie van de meeste journalisten die ik bijna allemaal ken vanuit mijn werkzaamheden uit het verleden, verbaasde mij niet, verraste wel, dat monumentenbeleid en de onachtzaamheid van het historisch besef te wensen overlaat in onze mooie gemeente. Het was een plezier het boekje te lezen, Gelukkig dat zoveel jongeren { 50 plussers } de insteek van de S.V.O.H. misschien ongewild ondersteunen? Bert Kunne.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s