De Grote dag: 1 april 2012

De presentatie van het literair-journalistieke tijdschrift Hotel Flora op zondag 1 april (17 u in Hotel Flora) is nu al een succes!!!

Ondanks de verwarrende datum hebben meer dan 150 mensen aangegeven dat ze de talkshow Frenk der Frenken willen bijwonen. De publiciteit in de laatste dagen via het Witte Weekblad, Weekendkrant, Haarlems Dagblad, Facebook (1 April Genootschap Rien van Nunen) en Twitter (@1ApG_RienvanNunen) hebben de laatste twijfelaars over de streep getrokken.

Ze zullen niet teleurgesteld worden, want Frenk der Nederlanden en Frenk van der Linden hebben een bijzonder programma samengesteld rondom de overhandiging van het eerste exemplaar aan de beschermvrouw van het genootschap: Rieneke van Nunen.

Benieuwd naar de volledige gastenlijst, zie deze link.

Over Rien van Nunen Genootschap

Elk geboortedorp heeft een verhaal en betekenis. Ik mijd Hillegom liever, dan dat ik er terugkeer. Maar op 1 april kijk ik uit naar de jaarlijkse bijeenkomst van het Rien van Nunen Genootschap in Hotel Flora in Hillegom. Die herinneringen en momenten leggen we vast in dit blog, ook als ode aan Rien van Nunen, de beroemdste inwoner van Hillegom. (Herman Poos, mede oprichter van het Rien van Nunen Genootschap)
Dit bericht werd geplaatst in Blogbijdragen en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

2 reacties op De Grote dag: 1 april 2012

  1. Fijne dag aan jou en al die andere mensen die ik nog goed ken uit mijn jaren in Hillegom. Het gaat me helaas niet lukken om naar het dorp terug te keren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s