Rien van Nunen Genootschap als Nachtwacht vastgelegd


Als een nachtwacht is het 1 april genootschap Rien van Nunen (editie 2011) door Corine Zijerveld vastgelegd op de Hoofdstraat van Hillegom, voor de ingang van hotel Flora. De gedoopte Steptoe, de naar Rien van Nunen vernoemde narcis, decoreert deze fotografische tekening van het gezelschap, waarop gewaardeerde leden als Peter van de Klugt, Bart Boerop en Peter van Brummelen ontbreken.

Op de foto zijn wel zichtbaar vlnr: Andre Nelis, Paul de Vlieger, Marca Bultink (voorgrond), Erika Fangmann (namens haar overleden broer Emiel), Peter Voskuil, Herman Poos, Frenk van der Linden, Jos van Heck, kleindochter Rien van Nunen, Frenk der Nederlanden (achtergrond), John Schoorl, Mark Plekker, Hans Otte en Rieneke van Nunen.

Over Rien van Nunen Genootschap

Elk geboortedorp heeft een verhaal en betekenis. Ik mijd Hillegom liever, dan dat ik er terugkeer. Maar op 1 april kijk ik uit naar de jaarlijkse bijeenkomst van het Rien van Nunen Genootschap in Hotel Flora in Hillegom. Die herinneringen en momenten leggen we vast in dit blog, ook als ode aan Rien van Nunen, de beroemdste inwoner van Hillegom. (Herman Poos, mede oprichter van het Rien van Nunen Genootschap)
Dit bericht werd geplaatst in Achtergrond genootschap en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s