Eerbetoon Rien van Nunen


Rieneke van Nunen, beschermvrouw van het 1 april genootschap Rien van Nunen, en burgemeester Sander Schelberg van Teylingen dopen de narcis Steptoe (Stiefbeen) als eerbetoon aan de acteur die al in 1975 overleed. Rien van Nunen genoot grote bekendheid als burgemeester in Swiebertje, Stiefbeen en als Eerste man. Kweker Jaap Leenen uit Sassenheim (Teylingen) houdt als Bromsnor de procedure scherp in de gaten in Hotel Flora in Hillegom.

Fotograaf Rene Oudshoorn legde ook de ondertekening van het officiele certificaat vast. Niet alleen de taxonoom, de kweker, Rieneke van Nunen namens de familie, maar ook de burgemeester van Teylingen en Herman Poos namens het 1 april genootschap signeerde het diploma.


Over Rien van Nunen Genootschap

Elk geboortedorp heeft een verhaal en betekenis. Ik mijd Hillegom liever, dan dat ik er terugkeer. Maar op 1 april kijk ik uit naar de jaarlijkse bijeenkomst van het Rien van Nunen Genootschap in Hotel Flora in Hillegom. Die herinneringen en momenten leggen we vast in dit blog, ook als ode aan Rien van Nunen, de beroemdste inwoner van Hillegom. (Herman Poos, mede oprichter van het Rien van Nunen Genootschap)
Dit bericht werd geplaatst in Wall of fame en getagged met , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Eerbetoon Rien van Nunen

  1. André de Hooge zegt:

    Al een paar jaar heb ik de DVD van Stiefbeen en Zoon in huis; helemaal grijs gekeken!! Rien van Nunen en Piet Römer doen het hartstikke goed en zetten het op een erg leuke manier neer!!

    Helaas zijn beiden niet meer onder ons!! Ode aan 2 topacteurs!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s