Beschermvrouw genootschap

Rieneke van Nunen is bereid gevonden als beschermvrouwe haar naam te verlenen aan het 1 april genootschap Rien van Nunen. Bijgaand haar (eerste bijdrage):


Mijn vader is vroeger ooit vreselijk beet genomen door een 1 april vereniging en het bewijs daarvan, een klein beeld, stond nog jarenlang bij ons op de schoorsteenmantel. Hij kon hier smakelijk over vertellen en hield wel van dergelijke grappen.
Ik weet dan ook zeker dat hij trots zou zijn op een eigen 1 april genootschap en voorop zou lopen in het bedenken van smakelijke grappen en vooral bij wie die grappen toegepast moeten worden.
Ik weet niet of jullie je met dergelijke dingen bezig gaan houden, maar als ‘beschermvrouwe’ zal ik wel op de hoogte worden gehouden, toch? Ik hoop het.

Groet,
Rieneke van Nunen

Over Rien van Nunen Genootschap

Elk geboortedorp heeft een verhaal en betekenis. Ik mijd Hillegom liever, dan dat ik er terugkeer. Maar op 1 april kijk ik uit naar de jaarlijkse bijeenkomst van het Rien van Nunen Genootschap in Hotel Flora in Hillegom. Die herinneringen en momenten leggen we vast in dit blog, ook als ode aan Rien van Nunen, de beroemdste inwoner van Hillegom. (Herman Poos, mede oprichter van het Rien van Nunen Genootschap)
Dit bericht werd geplaatst in Blogbijdragen en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s